Demjén Rózsi fogott egy karót, és átment a roma szomszédaihozElőször a láncfűrészem tűnt el a kamrából, ahová csak kisgyereket lehetett beszuszakolni a rácson keresztül, és ilyen forma kölykei itt akkor csak nekik voltak. Később a kutyámat mérgezték meg, és ekkor átmentem hozzájuk egy szőlőkaróval…

Rózsi a Blikknek adott interjújában beszélt többek között a migránsokról és a szomszédjában lakó romákról is.

Demjén Rózsi szerint világrészek akarnak áthelyeződni, amit ő elfogadhatatlannak tart. Úgy véli, hogy mindenki a maga helyén találja meg a boldogulását, és ne zavarjon másokat.

“Ez a nézetem. Kerítéspárti vagyok, pár sodronyt szívesen hozzá is adnék. Ha át akarnának gyalogolni a birtokomon, a rendcsinálásba magam is beavatkoznék.”

Az újságíró ezt követően idézte fel, hogy októberben részeg betörő járt az énekes birtokán, és lopkodott az ott parkoló autókból.


Demjén Rózsi elmondta, hogy ketten voltak, csak egyet kaptak el. Szerinte pitiáner senkiházi fickók, az egyik visszapillantóról a rózsafűzért is leszedték. Tőle egy bicskát vittek el, az egyik haverjától viszont 15 ezer forintot.

Nem ez volt az első eset, amikor a ház még nem volt készen, és egy közeli tanyán laktak a feleségével, a lakóházat teljesen feldúlták, amikor nem voltak otthon. A padláson keresztül hatoltak be.

“Akkor is adódtak problémák, amikor romák laktak a szomszédságban. Először a láncfűrészem tűnt el a kamrából, ahová csak kisgyereket lehetett beszuszakolni a rácson keresztül, és ilyen forma kölykei itt akkor csak nekik voltak. Később a kutyámat mérgezték meg, és ekkor átmentem hozzájuk egy szőlőkaróval. Nem szívesen fenyegetőztem, de ha nem tettem volna, nem lenne respektem. Ezért is szoktam gyakorolni a lőtéren.”

0 Megjegyzések