Most érkezett: vége a Vodafone-nakNemrég jelentették be a nagy változást.

 

Januárban számoltunk be róla, hogy a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., a 4iG Nyrt. leányvállalatként működő Antenna Hungária Zrt., valamint a Vodafone Europe BV aláírták a megállapodást a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. megvásárlásáról.A 660 milliárd forint értékű tranzakcióval az Antenna Hungária 51 százalékos, míg a Magyar Állam képviseletében eljáró Corvinus Zrt. 49 százalékos közvetett tulajdont szerez a Vodafone Europe BV-től a második legnagyobb hazai távközlési vállalatban.

 


A 4iG Nyrt. csütörtök este jelentette be, hogy Mohamed ElSayad lesz a társaság új kereskedelmi stratégiai igazgatója. Az új név pedig ElSayad életrajz- és feladatismertetőjéből derül ki, amely szerint


az új vezető kiemelt feladatai a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása, valamint az új márka, a One bevezetése Magyarországon – írja a Nuus.Ez a portál szerint megerősíti a korábbi pletykákat és félhivatalos információkat, amelyek abból indultak ki, hogy két másik országban a cégnek már One néven fut a mobilszolgáltatása.

0 Megjegyzések