Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ki lehet Csuti új párjaSzabó András, azaz Csuti idén januárban jelentette be, hogy a házasságuk Kulcsár Edinával zátonyra futott. Azóta G.w.M. személyében Edinára már rátalált a szerelem, de egyre több jel utal arra is, hogy Csutinak is alakulóban van egy kapcsolata.

Bár úgy tűnt, Csuti hamar túlteszi magát a Kulcsár Edinával való szakításon, hiszen megismerkedett egy csinos, fiatal civil hölggyel, és kapcsolatukat fel is vállalták, ám az üzletember nemrég osztotta meg a rajongóival, hogy szakítottak Ginával. A szakítás okaként azt fogalmazta meg, hogy rengeteg dolgot helyre kell még magában tennie, és elsodródtak Ginával egymástól.

Nemrég azonban arról jöttek hírek, hogy Csuti Szorcsik Vikibe habarodott bele, bár ezt egyikük sem erősítette meg, ugyanakkor több jel azóta is arra utal, hogy együtt lehetnek, vagy legalábbis alakul valami kettejük között. Ám a legújabb Instagram-bejegyzése után a rajongók már újra találgatnak, hiszen mintha egy helyen látták volna mindkettejüket.


Közös kirándulás?

Csuti egy hosszú bejegyzésben ecsetelte, mennyire szeret az országban kirándulni, s hogy legutóbb Gánton volt. Bár azt nem tette hozzá, hogy kivel, volt, aki kiszúrta azt is, hiszen Szorcsik Viki is megosztott egy 24 óráig látható fotót, ahol a környék pont olyan vörös, mint Csuti fotóin is látszik. A bájos színésznő pedig még a gombostűt is ledobta a sztorijában, és a gánti Bauxitföldtani Parkot jelölte meg a fotó készítésének helyszínéül. Ugyanezt a parkot maga Csuti is megjelölte a 24 óráig látható Insta-sztorijában…


Csuti így mesélt a kirándulásról:

Olyan szép kis országban élünk, hogy az valami egészen elképesztő! Gánton voltam egy régi bauxitbányában, ami pont olyan, mint egy igazi marsbéli táj, pedig ez ‘csak’ a Vértes!

Leleplezték magukat?

Elképzelhető volna, hogy Csuti és Szorcsik Viki elszólták magukat? A rajongók szerint ennek van alapja, úgyhogy azonnal be is indult a találgatás:


„Ügyes fotós a Viki” – utalgatott valaki.

„Úgy látom, épp ma @csikviki is ott járt” – utalt egy másik rajongó a színésznő Insta-sztorijára. Erre a hozzászólásra pedig folyamatosan jönnek a lájkok.

0 Megjegyzések